top of page

scholen en bedrijven

KTC Azalea is een familiale tennisclub in een randgemeente van Brugge.  We bieden voor onze leden een waaier van sportactiviteiten aan waaronder tennis, padel, voetbal, fietsen, bridge, petanque en darts.  Naast dit sportieve aspect zijn we ook een sociale ontmoetingsplaats voor jong en oud: een moment van rust na een lange werkdag, een aanbieder van evenementen waar lang naar wordt uitgekeken, een vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer, een verzorgd domein en een leuk clubhuis,

een sportief en sociaal karakter met uitgebouwde faciliteiten op één locatie, …  Azalea voelt aan als thuis.

Ook voor scholen, bedrijven en organisaties kan KTC Azalea een meerwaarde zijn. We kunnen op vraag van ieder een leuke dag op maat organiseren waar iedere deelnemer zijn ei in kwijt kan. 

Azalea biedt niet enkel zes tennisterreinen in gravel, maar zoveel meer.  Azalea is een way of life. Petanquebanen, een voetbalvereniging, een wielertoeristenclub, een bridgeclub, een dartsclub maar vooral veel, heel veel activiteiten voor jong
en minder jong.

 

Bent u op zoek naar een originele teambuilding of een sportdag voor het team? Een nieuwe sportactiviteit in de lessen LO?

KTC Azalea  biedt u, op maat,  de ideale mix tussen sport, fun en werk! 

Onze troeven zijn enorm. Naast onze tennisterreinen hebben we sinds kort enkele gloednieuwe padelterreinen. Uiteraard heeft ons grasterrein ook heel wat mogelijkheden zoals voetbal, volleyball, enzovoort. Leuke tussendoortjes zoals petanque en kubb behoren ook tot de mogelijkheden. 

Naast het sportieve luik is er ook de mogelijkheid om er een culinair element aan toe te voegen. Onze club heeft een volledig uitgeruste keuken waar onze herbergier diverse maaltijden kan klaarmaken. 

Uiteaard is er in ons clubhuis ook de mogelijkheid om te vergaderen, een opleiding te geven of een workshop te organiseren. 

 

Onze voornaamste sportieve troeven: 

Tennis hoeft als sport al lang geen introductie meer. Het is en blijft een van de grootste sporten ter wereld. Tennisis uiteraard goed voor de gezondheid. Bij een goede mentale gezondheid hoort echter ook het vernieuwen en onderhouden van sociale contacten. De gezellige en gemoedelijke sfeer bij tennis is dan ook erg belangrijk. 

Padel is momenteel de snelst groeiende sport ter wereld. Het wordt beschouwd als de racketsport van het 3demillennium. Het is een hippe kruising tussen tennis en squash die aan sport en vrijetijdsbesteding een nieuwe dimensie zal geven. Padel is er voor mensen van alle leeftijden, beginners en gevorderde sporters. Het grote succes komt er vooral doordat de sport voor iedereen snel toegankelijk en leuk is. 

Daarnaast hebben wij nog heel wat mogelijkheden: 

  • Fietstocht met begeleiding in de regio Brugge;

  • Petanque, kubb of darts als leuke tussendoortjes;

  • Voetbal, volleybal, enzovoort; 

  • Work out of bootcamp training 

 

Wij bieden u de kans om deze sporten te ontdekken met uw bedrijf of organisatie. 

Er kan eventueel een combinatie uitgewerkt worden van verschillende sporten (tennis, padel, voetbal, petanque, darts, badminton, enzovoort). Contacteer ons gerust voor een aanbod op maat. 

 

Benieuwd... en wenst u een offerte op maat?

 

Contacteer ons via Bart op onderstaande contactgegevens: 

Bart Walleyn – 0486126895

bart@azaleaktc.com

 

bottom of page